این برنامه n عدد را از کاربر میگرد و میانگین آن را بدست میاورد.
(در این برنامه نیز از حلقه for استفاده شده است)
#
با استفاده کردن از این این دستور شما دیگر نیازی ندارید که برای دستورات cin و cout به صورت std::cin و یا std::cout استفاده کنید و این کار را بسیار ساده میکند. و سریعتر کدنویسی را میتوان انجام داد.
با دادنت هم ننوشتم . سیستم عامل من لینوکس است و من در Shell کامپایل میکنم ( مگه مشکلی داره ؟؟)
این برنامه کدهای اسکی بین 290 تا 382 را و معادل آن را به کارکتر نشان میدهد
این برنامه با استفاده حلقه for تعداد کاراکترهای متن نوشته شده را محاسبه مینمایید . ( منظور از کاراکتر Space نیز است.)
نکته: در این برنامه نکته ظریفی وجود دارد. ما اگر بخواهیم که Space ها را در متن جز کاراکترها محسابه کنیم بایستی مانند برنامه بالا برای خواندن هر کاراکتر از دستور استفاده میکنیم . اما اگر بخواهیم که Space ها را جرء کاراکترها حساب نکنیم میتوانیم از دستور cin به جای آن استفاده کنیم;)
(در این برنامه نیز از حلقه for استفاده شده است)
#
کد:
include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int ave,n,i,sum=0,num;
cout<<"how many numbers do you want Enter and get Average ? ";
cin>>n;
cout<<endl;
for(i=0;i<n;i++){
cout<<"Enter Number"<<i+1<<" please : ";
cin>>num;
sum+=num;
}
ave=sum/n;
cout<<"For "<<n<<" Numebr Your Average is "<<ave<<endl;
return 0;
}
(07-13-2011، 10:54 PM)Wolf_Delta نوشته: دوست عزیز ممنون جالب بود ولی قضیه using namespace std; چیه؟
با دات نت نوشتی؟
با استفاده کردن از این این دستور شما دیگر نیازی ندارید که برای دستورات cin و cout به صورت std::cin و یا std::cout استفاده کنید و این کار را بسیار ساده میکند. و سریعتر کدنویسی را میتوان انجام داد.
با دادنت هم ننوشتم . سیستم عامل من لینوکس است و من در Shell کامپایل میکنم ( مگه مشکلی داره ؟؟)
این برنامه کدهای اسکی بین 290 تا 382 را و معادل آن را به کارکتر نشان میدهد
کد:
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
char c;
int x;
cout<<"This program show Ascii And Character \n";
for(x=290,c=x;x<382;c++,x++)
cout<<"Character is : "<<c<<" Ascii Code for this Character is : "<<x<<endl;
return 0;
}
این برنامه با استفاده حلقه for تعداد کاراکترهای متن نوشته شده را محاسبه مینمایید . ( منظور از کاراکتر Space نیز است.)
کد:
#include <iostream>
using namespace std;
int main()
{
int count=0;
char temp;
cout<<"Please Enter Your Text that end with . "<<endl;
cin.get(temp);
for (count=0;temp!='.';count++)
cin.get(temp);
cout<<"Your Statment has "<<count<<" charachter ";
return 0;
}
نکته: در این برنامه نکته ظریفی وجود دارد. ما اگر بخواهیم که Space ها را در متن جز کاراکترها محسابه کنیم بایستی مانند برنامه بالا برای خواندن هر کاراکتر از دستور
کد:
cin.get();