مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - نسخه قابل چاپ +- Parsi Coders (http://parsicoders.com) +-- انجمن: Software Development Programming (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: C and C++ (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=54) +--- موضوع: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C (/showthread.php?tid=526) صفحات
1
2
|
مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - saman-net - 07-13-2011 با سلام خدمت دوستان من در این تاپیک قصد دارم مثالهایی از برنامه ها را برای شما در این تاپیک قرار دهم . و این مثالها از ساده رو به پیشرفته هستند در هر کدام از این مثالهایی اگه مشکلی داشتید بگید که راهنمایی کنم :heart: *** برنامه جدول ضرب با استفاده از حلقه های تودرتو با استفاده از for : کد: #include <iostream> RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - Ghoghnus - 07-13-2011 دوست عزیز ممنون جالب بود ولی قضیه using namespace std; چیه؟ با دات نت نوشتی؟ RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - saman-net - 07-13-2011 این برنامه n عدد را از کاربر میگرد و میانگین آن را بدست میاورد. (در این برنامه نیز از حلقه for استفاده شده است) # کد: include <iostream> (07-13-2011، 10:54 PM)Wolf_Delta نوشته: دوست عزیز ممنون جالب بود ولی قضیه using namespace std; چیه؟ با استفاده کردن از این این دستور شما دیگر نیازی ندارید که برای دستورات cin و cout به صورت std::cin و یا std::cout استفاده کنید و این کار را بسیار ساده میکند. و سریعتر کدنویسی را میتوان انجام داد. با دادنت هم ننوشتم . سیستم عامل من لینوکس است و من در Shell کامپایل میکنم ( مگه مشکلی داره ؟؟) این برنامه کدهای اسکی بین 290 تا 382 را و معادل آن را به کارکتر نشان میدهد کد: #include <iostream> این برنامه با استفاده حلقه for تعداد کاراکترهای متن نوشته شده را محاسبه مینمایید . ( منظور از کاراکتر Space نیز است.) کد: #include <iostream> نکته: در این برنامه نکته ظریفی وجود دارد. ما اگر بخواهیم که Space ها را در متن جز کاراکترها محسابه کنیم بایستی مانند برنامه بالا برای خواندن هر کاراکتر از دستور کد: cin.get(); RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - saman-net - 07-14-2011 با استفاده از حلقه for میخواهیم عبارت ریاضی زیر را به صورت متناهی محاسبه کنیم. 1+1/2+1/4+1/8+1/16+....... در واقع از کاربر سوال میشود که تا چه مرحله ای میخواهد پیش برود و سپس برنامه با استفاده از حلقه for آن را بدست میاورد. کد: #include <iostream> RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - Ghoghnus - 07-14-2011 مشکلی نداره چون از using استفاده کرده بودید پرسیدم ممنون خیلی جالب و آموزنده بود RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - saman-net - 07-16-2011 دوستان توجه داشته باشند که این مثالها با هدف یادگیری است . به عبارت دیگر هر کدام از شما عزیزان مشکلی در هر کدام از آنها داشته باشد . با علام کردن آن به توضیح آن میپردازیم تا به حال مثالها برای درست کردن حلقه با استفاده for بود . هم اکنون به مثالهایی در مورد حلقه while میپردازیم. برنامه : با استفاده از حلقه تکرار while میخواهیم تعداد کارکترهای جمله ای که کاربر آن را وارد میکند را بشماریم . ( توجه جمله با زدن کلید Enter پایان میابد.) کد: #include <iostream> برنامه : در این برنامه از کاربر اعدادی گرفته میشود و سپس مجموع مربعات آن اعدا در خروجی برای کاربر نشان داده میشود. نحوه گرفن عدد از کاربر به این صورت است که پی از وارد کردن اولین عدد از کاربر پرسیده میشود که آیا میخواهد برنامه را ادامه دهد و باز هم عدد وارد کند. ( توجه : در ابرنامه نیز از حلقه while استفاده شده است.) کد: #include <iostream> برنامه : با استفاده از حلقه do -- while از کاربر عددی گرفته شود و سپس برعکس آن چاپ شود . به عبارت دیگر اگر کاربر عدد 123 را وارد میکند خروجی برنامه به صورت 321 خواهد بود. کد: #include <iostream> شاید برای عزیزان سوال باشد که از کدام حلقه در چه مواقعه ای استفاده کنن. در جواب این سوال باید به این نکته توجه کننید که هر کدام از این حلقه ها برای موضعیت های خاص مورد استفاده قرار میگیرد. if : از این حلقه برای هنگامی استفاده میشود که ما شروطی را مد نظر قرار دهیم. for : از این حلقه برای زمانی استفاده میشود که ما به تعداد مشخص بخواهیم در یک حلقه چرخش کنیم. while : از این حلقه برای زمانی استفاده میشود که ما بخواهیم حلقه را تا زمانی ادامه دهیم که یک شرط تحقق یابد. RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - saman-net - 07-16-2011 برنامه : یا استفاده از این برنامه میخواهیم که تعدا حروف و کلماتی را که در جمله ی کاربر است را بشماریم و در خروجی نشان بدهیم. (جمله با . اتمام پیدا میکند) # کد: include <iostream> برنامه : در این برنامه کدهای اسکی همراه با معدل کارکتر آنها از شماره 41 تا شماره 120 نمایش داده میشود کد: #include <iostream> RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - me64 - 08-24-2011 کسی سورس بازی پازل 8 رو داره اگه بزارید ممنون میشم البته به زبان C++ یه خورده هم فوریه RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - Amin_Mansouri - 08-24-2011 کد: C++ Games - Puzzle RE: مثالهایی از برنامه هایی به زبان ++C - Amin_Mansouri - 08-24-2011 سورس برنامه بازی پازل Puzzle با ربان برنامه نویسی سی ++C دانلود : puzzle.rar (اندازه 29.45 KB / تعداد دانلود: 18) |