کاربر 1 ستاره
موضوعها: 0
اعتبار:
4
سلام بر دوستان عزیز یه دو سه روزی هست تو انجمن خبری نیست؟ دمه عیده و همه مشغوله خرید؛ پیشاپیش عید همگی مبارک.
برنامم خیلی سنگین شده ولی قشنگ کار میکنه منتهی یه مشکل کوچیک ولی اساسی داره اونم اینکه بعد از اینکه یکم توی برنامه بمونی و مثلا به چند قسمت از برنامه سر بزنی و دوباره برگردی به صفحه اول متاسفانه برنامه فورس کلوز میشه.
من فکر میکنم بعد از یه مدت که با برنامه کار میکنم کل حافظه گوشی رو پر میکنه و گوشی مجبور به فورس کلوز کردن برنامه میشه.
دوستان کسی راحی داره که چطوری میشه با هر بار تاج روی هر یک از باتن ها و یا ورودی هر صفحه بتونم حافظه رو تخلیه کنم که به همچین مشکلی بر نخورم؟
یه سوال دیگه هم دارم اونم نحوه روشن نگه داشتن صفحه نمایش در بیسک 3.2
و غیر فعال کردن حالت چرخی یا روتیشن گوشی در بیسیک 3.2
با سپاس فراوان
کاربر 2 ستاره
موضوعها: 56
اعتبار:
13
(02-27-2014، 05:03 PM)'mojtaba212' نوشته: (02-25-2014، 12:59 PM)'parvin' نوشته: درود . دوستان من هنوز نتونستم کاری کنم که برنامم تو همه گوشیها و تبلت ها درست نشون داده بشه.. میشه کمک کنین این مشکل من هم حل بشه؟
درود
دقت نمیکنیا
من یه بار گفتم بازم میگم:
یا باید طول و عرض دیوایس رو با فرمان :کد پیاچپی:
Dim size As LayoutValues
size = GetDeviceLayoutValues
بگیری یا طول و عرض صفحه نمایش رو 100 درصد در نظر بگیر . مثلا بگو از 10 درصد x و 15 درصد y شروع کنه و سایزشم 5%x در 4%y باشه.
به همین سادگی.
اشتباه شما اینه که از دیزاینر میخوایی برنامه رو بچینی. از دیزاینر شما مجبوری واسه حداقل 50 تا صفحه نمایش دیزاین کنی ولی اینطوری روی یکی که درست باشه روی بقیه هم درست نشون میده.
واسه حالت چرخش گوشی هم میتونی بگیکد پیاچپی:
If Activity.Height>Activity.Width Then
Activity.AddView(EditText1,2%x,2%y,80%x,10%x)
Activity.AddView(Button1,84%x,0%y,10%x,10%x)
Else
Activity.AddView(EditText1,2%x,2%y,80%x,10%y)
Activity.AddView(Button1,84%x,2%y,10%y,10%y)
End If
این بهترین حالتیه که میتونی سایز صفحه نمایش رو واسه تمام گوشی ها درست نشون بدی.
حتی اگه از این به بعد گوشی جدیدی هم بیاد بازم صحیح نمایش میده.
البته فراموش نکنی هر المانی که توی دیزاینر تعریفش نکردی و دستی راری به برنامه اضافش میکنی باید اینیشیالایز بشه.
ودرود .
سلام .ممنون ازلطفت. شرمنده ولی دقیق متوجه نشدم .یعنی نتونستم
این کدها رو دقیقا کجا باید بزارم؟ میشه یه سمپل کد یا یه برنامه کوچولوی نمونه برام بذاری. ممنون
الهی خیر ببینی ننه
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.
کاربر 2 ستاره
موضوعها: 56
اعتبار:
13
(03-06-2014، 11:24 AM)'mojtaba212 نوشته: یکم بهم ریختست ولی کلیات موضوع همینه اگه دیزاینر رو بزنی میبینی که هیچ دیزاینی وجود نداره و همش با کد انجام شده.
سلام . دستتون درد نکنه. میگم تو این حالت دستمون تو طراحی بسته نیست؟ یعنی میشه به همون قشنگی که تو دیزاینر در میاد اینجا هم طراحی کرد؟ اسپلش اسکرین هم میشه گذاشت تو برنامه؟
ببخشید سئوال هام زیادی مبتدی هستند.
سرمشق های آب بابا یادمان رفت
رسم نوشتن با قلم ها یادمان رفت
شعر خدای مهربان را حفظ کردیم
اما خدای مهربان را یادمان رفت
----------------------------------------------------------
معرفت درّ گرانی است که به هر کس ندهند.