01-09-2014، 04:00 PM
دانلود کنید[align=-webkit-right]درود به اول کسایی که واقعا تلاش میکنند و دوم به علاقمندان اندروید[/align][align=-webkit-right]مایه افتخار که بگم تیم ما[/align][align=-webkit-right](صبحت از تیم که میشه انگار چند نفر کار میکنند ولی نه اینطور نیست[/align][align=-webkit-right]فقط یه نفریم اون هم خودم.ولی دوست دارم همیشه جمع ببندم چون تیم رو دوست دارم)[/align][align=-webkit-right]کتابخانه ای برای بیسیک4اندروید اماده کرده که نتیجه چند ساعت تلاش[/align][align=-webkit-right]کدنویسی در جاوا و تبدیل اون به بیسیم هست[/align][align=-webkit-right]کتابخانه دارای دو کلاس هست[/align][align=-webkit-right]کلاس shake که تکان دادن دست رو شناسایی میکنه[/align][align=-webkit-right]کلاس بعدی هم یه سری توابع از جمله تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و بالعکس[/align][align=-webkit-right]عکس برداری از صفحه برنامه[/align][align=-webkit-right]ارسال رشته به کلیپ بورد و دریافت از اون[/align][align=-webkit-right]همشون هم توضیح دارن ( وقتی لیست متد ها میاد اونجا نوشتم)[/align][align=-webkit-right]اگه یه وقت کتابخانه ای خواستین که توی بیسیک نیست به خودم بگین[/align][align=-webkit-right]درستش کنم[/align][align=-webkit-right]بازم زنده باد ایران پارسی
به سایت هم سر بزنید www.iranapp.org[/align]
به سایت هم سر بزنید www.iranapp.org[/align]