• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 3 رای - 1.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: روشهای رایج قیمت گذاری پوشاک
حالت خطی
#1
یکی از مهمترین عوامل موثر در میزان موفقیت کسب و کار شما، انجام قیمت گذاری صحیح بر روی محصولات و خدمات می باشد. به بیان ساده تر تصمیمات درست تولید کننده در قیمت گذاری پوشاک و خدمات تاثیر بسیار زیادی در میزان سود نهایی خواهد داشت.
سوالهایی که در هنگام تعیین قیمت پوشاک باید به آنها پاسخ داده شوند:
1.    قیمت مناسب برای پوشاک یا خدمات پیشنهادی چه مقدار است؟
2.    در چه مرحله ای می توانیم قیمت های پوشاک تولیدی خود  را افزایش یا کاهش دهیم؟
3.    چه زمانی برای فروش ارزان قیمت محصولات و حراج پوشاک یا خدمات مناسب می باشد؟
4.    عکس العمل مشتریان و رقبا نسبت به تغییر قیمت های پوشاک یا خدمات چه خواهد بود؟
 
برای قیمت گذاری پوشاک تولید شده،مدل های مختلفی وجود دارد:
برای قیمت گذاری پوشاک خود می توانید یکی از مدلهای زیر را انتخاب کنید و مبنای محاسبه قیمت قرار دهید. هر روش ویژگی های خاص خود را دارد و در شرایط مختلف می تواند به کمک شما بیاید.
١-قیمت  گذاری  پوشاک بر اساس بهای تمام شده
در این روش قیمت گذاری تولیدکننده لباس همه هزینه ها را تعیین می کند و به طور مشخص درصدی از هزینه ها را به قیمت تمام شده کالا اضافه می نماید.مثلا، اگر قیمت تمام شده یک تی شرت  پنج هزار تومان می باشد و طبق برآورد هزینه ها سودی معادل ۲۵٪ نیاز باشد این قیمت به مشتری حدود شش هزار تومان اعلام می گردد. توجه داشته باشید که همه هزینه ها و جوانب را در نظر بگیرید. هزینه های نیروی انسانی و هزینه های گوناگون تولید را به دقت بسنجید تا در محاسبه قیمت ها دچار خطا و زیان نشوید. در این زمینه می توانید از حسابداران خود نیز کمک بگیرید.
٢-قیمت گذاری پوشاک با توجه به قیمت رقبا
در روش های قیمت گذاری بر اساس رقابت با رقبا در بازار فروش محصولات، مهمترین عامل رقابت می باشد برای استفاده از این روش ابتدا باید لیستی از قیمت رقبا تهیه شود و قیمت های پوشاک تولید شده به صورت رقابتی با آن لیست اعلام گردد. اگر تصمیم گرفتید که کالای خود را با قیمتی پایین تر از رقبا عرضه نمایید، به پرسیتژ محصولات در بازار نیز توجه کنید و در پایین آوردن قیمت ها محتاط باشید.
٣-قیمت گذاری پوشاک بر اساس ارزش کالای تولیدی
ارزش کالا به معنی میزان محبوبیت کالا در ذهن مصرف کننده است. یعنی مشتری شما تا چه حد حاضر است برای پوشیدن لباس تولید شده توسط شما هزینه پرداخت کند. این ارزش به مطلوبیت کالای تولید شده توسط شما و میزان پاسخگویی شما به نیاز مشتری بستگی دارد. هر چه خدمات جانبی ویژه و ارزش بیشتری برای مشتری ایجاد شود، مشتری با تمایل بیشتر هزینه پوشاک تهیه شده را پرداخت خواهد کرد و شما دست بازتری در افزایش قیمت خواهید داشت.
 ۴-قیمت گذاری پوشاک بر اساس تقاضای بازار
وقتی قیمتگذاری بر روی محصولات با توجه به تقاضای بازار انجام می شود یعنی فرآیند قیمت گذاری ها بر روی پوشاک و خدمات بر پایه ارزشی است که مشتریان برای محصولات ما در مقایسه با محصولات رقیبان قائل می شوند. از طرفی در بعضی از زمانها میزان عرضه پوشاک کمتر از میزان تقاضای بازار است و در چنین شرایطی شما می توانید قیمت کالای خود را بالاتر قرار دهید. اما به طور معمول تعادلی بین عرضه و تقاضا در بازار وجود دارد که حدود قیمت مورد تایید بازار را مشخص می کند.
 ۵-قیمت گذاری پوشاک بر اساس قوانین حکومتی
در بعضی موارد قوانین تعذیراتی و قیمت گذاری خاصی برای پوشاک اعمال میشود که تولیدکنندگان موظف به رعایت آن قوانین هستند. توجه داشته باشید که از قوانین تعذیرات دولتی و چارچوبهای آنها اطلاعات کافی داشته باشید و در قالب قوانین دولتی قرار داشته باشید.
۶-قیمت گذاری پوشاک بر اساس عرف بازار
معمولا  بنا به تجربیات پیشین در هر بازار، قیمتی حدودی برای هر کالا در بازار مشخص میشود که به عرف بازار معروف است. این روش برای قیمت گذاری اولیه کالا و سنجش نظر بازار در مورد پوشاک تهیه شده کاربرد دارد.
 توجه داشته باشید که قیمت های ارائه شده به مشتریان به شرایط مالی تولید کننده و زمان ورود به بازار توسط او بستگی دارد. به نمونه های زیر هم توجه کنید:
روشهای قیمت گذاری پوشاک در شرایط خاص:
قیمت گذاری نفوذی یا رخنه ای پوشاک:
در روش قیمت گذاری که به روش رخنه یا نفوذ در بازار معروف است، تولیدی  برای ورود پوشاک جدید خود به بازار برنامه قیمت گذاری پایین را در پیش خواهد گرفت هدف استفاده از روش قیمت گذاری رخنه ای دستیابی به سهم زیادی از بازار و کسب مخاطب می باشد. بسیاری از محصولات در بدو ورود خود در بازار با استفاده از این روش قیمت گذاری می شوند.
قیمت گذاری دسته ای پوشاک
دسته بندی در قیمت گذاری به معنی ایجاد چند سطح قیمت مختلف که تمام خط تولید و پوشاک تولیدی آن را زیر پوشش خود قرار می دهد می باشد. مثلا تولید کنندگان پوشاک برای تولیدات مختلف خود قیمت های گوناگون انتخاب می کنند و مصرف کنندگان با توجه به مقدار پول خود به سراغ دسته ای از محصولات خواهند رفت که توانایی خرید آنها را دارند. اما در بعضی از مواقع ممکن است برای تمام محصولات قیمت یکسانی انتخاب شود که به این روش قیمت گذاری محصولات، قیمتگذاری یکسان گفته می شود.منبع : تاپ برند
قیمت گذاری پرستیژی پوشاک
کمپانی ها با استفاده از روش قیمت گذاری پرستیژی نوعی از کیفیت بالا را به مصرف کنندگان القاء می کنند شما می توانید از روش قیمت گذاری پرستیژی که قیمت بالایی را برای پوشاک و یا خدمات انتخاب می کند برای کالاهایی مانند  لباس های فاخر و سفارشی دوزی استفاده کنید.
 
پاسخ
  


پیام‌های این موضوع
روشهای رایج قیمت گذاری پوشاک - توسط youka - 11-07-2017، 05:40 PM

موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز قیمت گذاری غرفه سازی نمایشگاهی youka 0 1,966 02-08-2018، 09:38 PM
آخرین ارسال: youka
  ۶ اشتباه رایج در سفر youka 0 1,195 11-07-2017، 06:19 PM
آخرین ارسال: youka
  ۲۰ مشکل رایج کاربران اندروید همراه با راه حل youka 0 1,192 10-02-2017، 03:32 PM
آخرین ارسال: youka
  نحوه چینش و تزئین دکوراسیون مغازه پوشاک به شیوه موثر youka 0 1,320 08-04-2017، 12:42 AM
آخرین ارسال: youka
  فروش لوازم جانبی موبایل %25 زیر قیمت بازار Amin_Mansouri 0 2,377 09-15-2016، 07:56 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان