02-17-2014، 03:09 AM
(02-16-2014، 11:59 PM)'mohsen.zeus' نوشته: با درود به دوستان ممنون از تاپیکتون اما چند تا مشکل داره مباحثتون
آقا امین که تا یکی سوال میکنه سریع سایت b4a رو معرفی میکنه خوب عزیزه من اگه انگلیسی مون خوب بود چرا میومدیم اینجا سوال کنیم
تغریبا به کمتر سوالی جواب داده شده و یه جورایی میشه گفت اینجارو کردید چت روم
حالا امیدوارم که به کسی بر نخورده باشه
چند تا سوال دارم که اگه جواب بدید
1- من میخوام بعد از اینکه به یک activity منتقل میشم یک فایل txt رو که داخلش html نوشته شده رو باز کنه با تصاویر فکر کنم که متوجه شدید
2- چطور واسه برنامه تنظیمات بزاریم مثل : فونت . رنگ فونت . نور صفحه و ...
3- چطور برای برنامه علاقه مندی ها اضافه کنیم ؟
تقریبا این سوال ها رو خیلی ها میخوان بدونن و اگه نپیچونید و جواب بدید مشکلات خیلیا حل میشه با سپاس
درود
در جواب سوال 1 و 2 شما یه نمونه برنامه براتون نوشتم و پیوست کردم اما سوال 3 ، متاسفاته منظورتون متوجه نشدم !
و در مورد این حرفتون (آقا امین که تا یکی سوال میکنه سریع سایت b4a رو معرفی میکنه خوب عزیزه من اگه انگلیسی مون خوب بود چرا میومدیم اینجا سوال کنیم) باید بگم که دوست خوبم من قصد بی احترامی به هیچکس رو ندارم اما اگه شما قبل از اینکه سوال بپرسید پست های قبل رو خونده باشید میبینید به بیشتر سوال ها پاسخ داده شده مثل سوال 2 شما
در ضمن بعضی از سوال ها اصلاً شبیه سوال نیستن ،مثل این میمونه که طرف یه ایده ای برای برنامه خودش داره و میاد اینجا مطرح میکنه و انتضار داره یکی بشینه کل برنامه ای که میخواد رو براش بنویسه و کد برنامه رو دو دستی تقدیمش کنه .بنظر خودتون به این میگن برنامه نویسی ؟؟؟؟؟!!!
انصافاً یه خسته نباشید باید به آقا امین گفت که تاحالا به بیشتر سوالها پاسخ داده
تمام تاریخ عبارت است از جنگ سربازانی که همدیگر را نمیشناسندو با هم میجنگند برای دو نفر که همدیگر را میشناسند و نمیجنگند