07-08-2012، 03:14 PM
اگر کسی نرم افزارهای اکانتینگ کرک شده داره واسم بفرسته ممنون میشم
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
امتیاز موضوع:
Title: نرم افزار حسابداري کاربران اينترنت ISP Billing System
حالت موضوعی |
(07-09-2012، 08:29 AM)Amin_Mansouri نوشته: اینجا ببینید :سلام ببخشید من شدیدا به نسخه کرک شده برنامه احتیاج دارم اگر کسی براش امکانش هست اون رو برای من بزاره تا دانلود کنم
http://sourceforge.net/projects/ibs/files/
این مصاحبه مال یکسال پیش ولی خوندنش خالی از لطف نیست
خیلی وقت پیش این مصاحبه رو خوندم و گذشت تا الان.
حداقلش اینه که دیگه اسم ها ناشنا نیستند ...
" ... ماشین بخری و خودت نتوانی برف پاک کنش را عوض کنی ..."
در ایران غالبا همراه کامپیوتری که خریداری میشود یک نسخه غیر مجاز از سیستمعامل Windows محصول شرکت مایکروسافت به همراه ۱۰ها گیگابایت نرمافزارهای انحصاری غیر مجاز دیگر ارایه میشود. و البته کاربر نگون بخت ممکن است تا مدتها نداند که استفادهاش از این نرمافزارهای غیرمجاز حتی اگر محصول «شیطان بزرگی»! چون آمریکا باشد تفاوت چندانی با بالا رفتن از دیوار مردم ندارد، آنها از همان ماههای اول عادت میکنند قبل از نصب هر برنامه ابتدا دنبال Crack و شماره سریال آن بگردند؛ متن زیر مصاحبهای است با فرشاد خوشخوی از اندک برنامهنویسان ایرانی که به گسترش نرمافزارهای آزاد علاقه دارد و از این راه کسب درآمد میکند.
مسعود : فرشاد خوشخوی، ۲۲ سالشاست، شیراز زندگی میکند، مانند مصاحبه کننده در خرداد به دنیا آمده است و گمان میرود کم حوصله باشد، گویا چندسالی است با نرمافزارهای آزاد آشنایی دارد، به غیر از اینها چطور میخواستی خودت را معرفی کنی؟
فرشاد خوشخوی: به غیر از اونها میتونم بگم متولد ۶۱ ام، ۶ ساله لینوکس کار می کنم، به تشخیص نفوذ و کرنل هم خیلی علاقه دارم و فعلا در شرکت پارسپویش شیراز کار میکنم.
م : در پارسپویش دقیقا چکار میکنید؟ چه سمتی اونجا داری؟
ف.خ : پارس پویش یک شرکت نرم افزاری در زمینه شبکه است، پروژه ها و پشتیبانی نرم افزاری بیشتر در زمینه سرویس دهندگان اینترنت. من مدیر پروژه و برنامهنویس پروژهای بازمتن به نام IBS هستم و همچنین درگیر کار پشتیبانی مراکز اینترنت طرف قرارداد شرکت.
م : کمی در مورد IBS بیشتر توضیح بده، دقیقا چیهست؟ چکار میکنه، و از چه سالی شروع شده؟
ف.خ : آیبیاس یک برنامه حسابداری کاربران برای سرویس دهندگان اینترنت و تلفن هست. حدود یک سال پیش همزمان با تاسیس شرکت بنا به نیاز مراکز طرف قرارداد شروع شد و گسترش آن با توجه به نیازهای روزمره بود، ۸ ماه پیش اولین نسخه بازمتن آن تحت «اجازهنامه عمومی گنو» منتشر و بر روی سایت sourceforge.net قرار داده شد؛ هسته IBS با زبان Python و رابط کاربر آن با php4 نوشته شده. نسخه جدید و متحول شده آن با نام IBS نسلجدید در حال پیاده سازی است.
م : یعنی شما حاضر شدید محصول یک شرکت رو به صورت بازمتن در اختیار همه قرار بدید؟ پس چطور پول در میآورید؟
ف.خ : این سؤالی هست که اکثرا میپرسند، روشی است که توی دنیا برخی از شرکتهای نرمافزاری استفاده میکنند. برنامه ها با توجه به محیط استفاده نیاز به تغییر، تطابق و همچنین پشتیبانی دارند، اکثر امکانات برنامه از طریق سفارش و با هزینه یک نفر یا چند حمایت کننده انجام میشود و درنهایت برای استفاده در اختیار همه قرار میگیرد. با این روش اول از سرمایه گذاری یک یا چند حامی همه سود می برند و بعد از دوباره اختراع شدن چرخ و سرمایه گذاری های موازی هم جلوگیری میشه. این نوع نرم افزار ها همچنین در محیط های Enterprise که نیاز به امکانات خاص و توجه بیشتر دارند، احتیاج به پشتیبانی و امکانات جدید دارند.
م : فکر میکنی شرکت شما در استفاده از این روش برای توسعه کار و کاسبیاش موفق بوده است؟ مشتریها درباره این موضوع چی میگن؟
ف.خ : مشتری الان میتونه برنامه را با نیازهاش منطبق کنه نه خودش را با برنامه. بنابراین طبیعتا رضایت بیشتری خواهد داشت و چون هزینه پرداخت شده به اندازه تغییر برنامه است و نه نوشتن برنامه از ابتدا، هزینه کمتری هم صرف میشه. در ضمن وابستگی به یک شرکت و برنامه نویس نیز وجود ندارد، مشتریهای راضی مسلما باعث تبلیغ مثبت و گسترش کار شرکت می شود. ما از سودآوری IBS راضی هستیم.
م : شرکتهایی مثل RedHat، SuSE، و توزیع کنندهای عمده لینوکس به غیر از آنهایی که مثل RedFlag پشتشان به دولت خاصی مربوط باشد قسمت عمده درآمدشان را از پشتیبانی محصولاتشان به دست میآورد، یا مثلا SUN از OpenOffice.org پشتیبانی میکند تا بتواند StarOffice را بهروز نگه دارد و بفروشد، ولی من هنوز متوجه نشدهام شما چطور پول در میآورید؟ آیا IBS یک قربانی برای دیگر نرمافزارهای شرکتتان است؟
ف.خ : دقیقا درآمد ما هم از پشتیبانی و اضافه کردن امکانات جدید به برنامه است. حتی برای نسل جدید IBS تصمیم گرفتیم نسخه غیر رایگان اما بازمتن برای محیطهای Enterprise همراه با نسخههای رایگان داشته باشیم. IBS متعلقات دیگری مثل IBS Dialer دارد که نسخههای فروشی دارند. ما درآمدمان را از شرکت های بزرگ که معمولا نیازهای خاص دارند کسب می کنیم.
م : نرمافزار IBS تنها داخل پارسپویش گسترش داده میشود یا توسعه دهندههای دیگری هم روی اینترنت یا در شرکتهای دیگر به گسترش آن کمک میکنند؟
ف.خ : تا حالا چند تا patch و تعداد زیادی bug report داشتیم و امیدواریم تعداد این همکاریها بیشتر شود یک جورایی اول راه هستیم. حتیDonation از خارج داشتیم و فکر میکنم کاربران غیر ایرانی زیادی داشته باشد، به ویژه که تمام مستنداتاش به زبان انگلیسی قابل استفاده است.
م : برگردیم به سؤالهای شخصی، خودت چطور با بازمتن و نرمافزارهای آزاد آشنا شدی ؟
ف.خ : از وقتی با یک redhat 4.0 شروع کردم و سرس لینوکس/کرنلاش را توی /usr/src/ پیدا کردم[با خنده]، اوایل بهنظرم عجیب میاومد این همه برنامه که سورسکدهاشون هم درکنارشون وجود داشت، و البته الان برعکسش برام عجیب بنظر میرسد، اینکه برنامهای را بخری و نتوانی تغییرش بدی، مثل اینکه ماشین بخری و خودت نتوانی برف پاک کنش را عوض کنی.
م : اخبار دنیای نرمافزارهای آزاد را پیگیری میکنی، یا برایت اهمیتی ندارد؟
ف.خ : چرا تقریبا هر روز slashdot را می خوانم، جریان شکایت sco را با آب و تاب پیگیری میکنم، دوست دارم زودتر پروژه freedesktop.org منتشر بشه... هفته ای یک بار سایت gaim را چک می کنم که بروز نشده باشه و خلاصه در جریاناش هستم.
م : به غیر از کد نویسی دیگر به چه کارهایی علاقه داری؟
ف.خ : بازی، مخصوصا استراتژیک و Quake که بعضی شبها تو شرکت چند نفره بازی می کنیم.
م : در شیراز وضعیت بازمتن چطور است ؟ آیا موسسات آموزشی اقدام به تدریس لینوکس، PHP، MySQL، Apache و دیگر محصولات بازمتن میکنند؟
ف.خ : برنامهنویس های کمی پیدا میشن و این یکی از مشکلات ماست، البته فکر نمیکنم شهرهای دیگه هم وضعی بهتر از ما داشته باشند، چند تا آموزشگاه دوره های لینوکس را شروع کردن و حتی کنفرانس لینوکس گذاشتهاند، فکر میکنم در آینده همه چیز بهتر شود.
م : چه توصیهای به افراد علاقهمندی که دوست دارند نرمافزارهای آزاد گسترش دهند داری؟
ف.خ : نترسن و بازتر فکر کنن. ترجیحا از پروژههای فعلی شروع کنند. خواندن کدهای بقیه تجربه خوبی برای نوشتن کدهای بهتره. در دنیای نرمافزارهای آزاد غالبا همه چیز از پیش آماده است کافیه یک فکر خلاق آنها را سر هم کند.
م : اگر سورسکدهای IBS را از ابتدا منتشر نشده بود آیا حاضر بودید باز آن را به صورت آزاد در اختیار دیگران قرار دهید؟
ف.خ : بله، حتی IBS بعد از چند تا نسخه داخلی بازمتن شد و IBSng (نسخه جدید) نیز قرار است بازمتن باشه با اینکه از نو بازنویسی شده است.
م : قسمتهای تحت وب نرمافزار IBS را با PHP کار کردی، چی شد که PHP را ترجیح دادی و همینطور نظرت در مورد PHP5 چیه؟
ف.خ : برای رابطهای کاربری مبتنی بر وب بهنظر من انتخاب خوبیه و سادگی و سرعتش برتری زیادی بر بقیه داره، منظورم از سرعت، سرعت پیاده سازی برنامه است. PHP5 از نظر رسمالخط خیلی شبیه جاوا شده، و در شیئ گرایی پیشرفت زیادی کرده، البته هنوز کمی ناپایدار است و من ندیدهام به صورت پیشفرض روی توزیعی قرار داده شود. به همین خاطر برای IBS فعلا از PHP4 استفاده میکنیم، اما چند پروژه با PHP5 هم در شرکت داریم.
م : در پایان چیزی به نظرت میرسد که فکر کنی خوانندگان مایل به دانستن آن باشند ؟
ف.خ : توی برنامه نویسی قدرت یک فرد خیلی زیاده، جوری که قدرت فکر یک فرد می تونه با یک شرکت بزرگ رقابت کنه. از کسانی که من را در پروژه IBS همراهی کردن -محسن حریری و امید صفات - و نظریه بازمتن را قبول کردن سپاس میکنم .
م : ممنون از این که دعوت من را برای این مصاحبه قبول کردی.
ف.خ : خواهش میکنم، به خاطر وقتی که گذاشتی مسپاسم.
وبگاه شرکت پارسپویش
وبگاه پروژه بازمتن IBS
Printer Friendly Page
موضوعات مشابه ... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
قوی ترین نرم افزار مدیریت ای اس پی ISP Billing System «UTM5 | Amin_Mansouri | 2 | 9,786 |
08-02-2014، 01:23 AM آخرین ارسال: aminima |