مدیر عمومی
موضوعها: 6
اعتبار:
2
میخواستم در رابطه با امنیت بدونم اینکه امنیت برای چیه؟و امنیت رو برای چه منابعی استفاده می کنیم و کلا یه توضیح مختصری از اون و اینکه از کجا باید شروع کنم و مراحلی که باید طی کنم درباره این موضوع قدم به قدم چیه
مدیر کل سایت
موضوعها: 1,610
اعتبار:
158
امنیت :
امنیت یعنی حفاظت از حریم خصوصی در مقابل هکرها !
با سلام
دوست من باید در ابتدا این نکته رو عرض کنم که در تمامی موضوعات امنیت موضوع بسیار مهمی میباشد !
شما با زحمت بسیار میتونید یک زمین برای ساختن خانه بدست آورید و سپس با هزینه های دیگه مشغوا و موفق به ساخت آن
میشید بعد از این مسئله میتوانید اسباب و اثاثیه در آن قرار دهید و بالاخره در آن ساکن میشید (البته در مثال .......) ولی یهو میبینید
اثاثیه شما کم میشه یا به قولی دزدیده میشه ! بله محل شما نا امن است یعنی امنیت وجود نداره !!!
شما با زحمت زیاد میاین و یک شبکه بزرگ راه میندازید ! سخت افزار (پسیو ) کانفیگ کردن و راه اندازی انواع سرویس دهنده ها
و کانفیگ روترها و سویچ ها ( اکتیو ) ، بعد یه وب سایت و خیلی از مسائل دیگه ولی یهو میبینید بله دوست و همکار بنده اومده
و یه بنر زده hacked by ........ بله اینجاست که متوجه میشید امنیت 0% است !
مدیر عمومی
اعتبار:
2
خب برای ایجاد امنیت باید چی کار کنم ؟و در کل برای این که رو این موضوع کار کنم باید چه چیزایی یاد بگیرم و از کجا شروع کنم؟
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
امنیت برای چی ؟
برای سایت ؟
برای کلاینت ؟
برای سرور ؟
اینها هر کدوم مباحث خاصی داره !
مدیر عمومی
اعتبار:
2
خب شما اول بگو چند نوع امنیت داریم یعنی چند تا مبحث تو بحث امنیت داریم؟
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
پرستو جان
میخوای امنیت سیستم خودت رو ببری بالاتر یا ... ؟
کاربر تازه وارد
موضوعها: 0
اعتبار:
0
سلام
شما میتونید اون مالتی مدیاهای که توی همین فروم هست رو دانلود کنی و بخونی !
مدیر عمومی
اعتبار:
2
کلا فکر کنید یکی از صفر میخواد بیاد رو موضوع امنیت کار کنه درباره چه چیزایی باید اطلاعات کسب کنه و مراحلی که باید طی کنه چیه؟