مقاله طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف گیاهی قسمت 2 - نسخه قابل چاپ +- Parsi Coders (http://parsicoders.com) +-- انجمن: Other sections (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=71) +--- انجمن: Advertise (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=98) +--- موضوع: مقاله طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف گیاهی قسمت 2 (/showthread.php?tid=4729) |
مقاله طرح توجیهی ظروف یکبار مصرف گیاهی قسمت 2 - youka - 07-08-2017 موارد کاربرد پلیمرهای گیاهی • گرانول گیاهی : گرانول گیاهی از نشاسته ذرت ،گندم و سیب زمینی قابل تولید است . در این تکنولوژی ، توانایی استفاده از انواع نشاسته های ذرت ، گندم و یا سیب زمینی که از منابع داخلی قابل تأمین است، در یک میکسر حرارتی تولید گرانول می گردد .این مطلب برگرفته از سایت لیوان کاغذی است . باافزودن مواد رنگی مجاز می توان اواع مستربچ های رنگی گرانول گیاهی تولید کرد. با انجام تغییراتی در خط تولید گرانول نیز می توان انواع گریدهای مختلف گرانولهای گیاهی نظیر گرید تزریق و وکیوم فرمینگ ، گرید بطری و گرید فیلم و غیره تولید کرد . ورق های گیاهی زیست تخریب پذیر : در مرحله بعد گرانولهای تهیه در دستگاه میکسر، وارد یک دستگاه اکسترودر دو مارپیچه طراحی شده برای گرانول های گیاهی می شود . در این تکنولوژی می توان بجای گرانول گیاهی از انواع گرانولهای پلیمری نظیر پلی استایرن ، پلی پروپیلن ، پلی اتیلن و غیره نیز استفاده نمود. درنهایت گرانول گیاهی در یک دستگاه اکسترودر، تولید ورق گیاهی می گردد .ورقهای گیاهی در اندازه و ضخامتهای گوناگون به عنوان جایگزین مناسبی برای ورقهای تهیه شده از پلیمرهای نفتی می باشد و با استفاده از کلیه ماشین آلات وکیوم فرمینگ و ترموفرمینگ رایج می توان کلیه ظروف یکبار مصرف و موارد مشابه را از این ورقها تهیه وتولید نمود. البته در آینده این ورقها قابلیت استفاده در سایر صنایع نیز خواهند داشت . • انواع ظروف بسته بندی یکبار مصرف مواد غذایی : این مجموعه در نهایت با استفاده ازماشین آلات وکیوم فرمینگ و فرمینگ حرارتی قادراست با ورق های گیاهی کلیه ظروف یکبار مصرف مورد نیاز در صنایع بسته بندی مواد غذایی را تولید نماید . در ذيل دلايل اصلی تمايل دنيا به استفاده از اين مواد ارايه می گردد : 1- قيمت تمام شده ارزان و ارزش افزوده بالای توليد اين محصول 2- منابع فراوان تامين مواد طبيعی مانند نشاسته ذرت و گندم 3- تجزيه پذيری 90 درصد آن در حدود سه ماه ( با توجه به طراحی پروسه می تواند از 100 روز تا يک سال متغير باشد ) 4- حدود 65-85 درصد مواد تشکيل دهنده آن ، نشاسته می باشد که يک نوع ماده غذايی بوده و به سرعت تجزيه می گردد . 5- استفاده از آن هيچ زيانی برای سلامتی انسان ندارد . 6- با توجه به طراحی پروسه آن می تواند دمای 110 تا 220 درجه سانتی گراد را تحمل نموده بدون اينکه تغيير شکلی در آن حاصل گردد . 7- می توان ظرف محتوی غذا را در مايکروفر قرارداد و غذا را گرم کرد.( در حالت طراحي خاص) 8- از نظر خواص مکانيکی مناسب می باشند . 9 - کارخانجات توليدی اين مواد ، هيچ نوع آلودگی را برای محيط زيست ايجاد نمی کنند . بررسی استانداردهای مرتبط با ظروف یکبار مصرف پوسیدنی گیاهی با مراجعه به اطلاعات موجود در بانک استانداردهای صنعتی ایران استاندارد خاصی برای محصول مورد نظر در این طرح تعریف نشده است . تعرفه گمرکی ظروف یکبار مصرف پوسیدنی گیاهی با مراجعه به بانک آمار و اطلاعات گمرک ایران تعرفه گمرکی خاصی برای این محصول تعریف نشده است انواع مختلف مواد اوليه نشاسته ای البته توليد ظروف يک بار مصرف گیاهی فقط بخشی از استفاده از مواد اوليه توليدی از نشاسته می باشد . مواد اوليه تهيه شده از نشاسته می تواند به شکل های ذيل توليد گردد : 1- ورق با ضخامت 2/0 تا 3 ميلی متر با عرض های مختلف 2- گرانول 3- فيلم يا لايه های نازک که برای توليد کيسه فريزر ، سليفون پلاستيک خريد و .. استفاده می گردد . کاربرد های مختلف مواد اوليه نشاسته ای از مواد اوليه نشاسته ای برای توليد محصولات مختلف استفاده می گردد : 1- توليد ظروف يک بار مصرف مانند ليوان ، پيش دستی ، بسته نگهداری غذا و .. 2- استفاده در صنايع پزشکی مانند توليد سرنگ ، نخ بخيه و... 3- استفاده در صنايع بسته بندی آبميوه و آب معدنی : برای توليد انواع بطری ها 4- استفاده برای توليد انواع کيسه فريزر ، کيسه های زباله ، کيسه های خريد ، کاور های لباس 5- توليد انواع مواد ی که به روش تزريق پلاستيک قابل توليد می باشد مانند : شانه ، مسواک ، ديواره خودکار و .... 6- بطور کلی می توان گفت که اين مواد در آينده نه چندان دور جايگزين کليه مواد پلاستيکی از مواد نشاسته ای توليد می نمايند . |