بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - نسخه قابل چاپ +- Parsi Coders (http://parsicoders.com) +-- انجمن: Hardware / Software (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=66) +--- انجمن: Trick (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=84) +--- موضوع: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما (/showthread.php?tid=2342) صفحات
1
2
|
بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - Amin_Mansouri - 05-30-2012 درود میدونید که عرب های سوسمار خور که جدیدا ادعا هم میکنن برای خلیج پارس یه مدت بعضی از سایت های ضعیف ایرانی رو هک کردن و بعضی موقع ها هم ddos و یا کارهای دیگه انجام میدادن ! به هر حال بهترین راه اینه که ای پی های عرب ها رو بلاک کنید . هم در پهنا باند خود صرفه جویی کنید. با اینکارتون از خلیج پارس حمایت کردید. و در اخر امنیت خودتون هم ببرید بالاتر یه سری موارد امنیتی دیگه هم توی .htaccess خودم براتون اماده کردم که روی امنیت تاثیر داره فقط کافیه توی هاست خود برید فایل .htaccess پیدا کنید کدهای زیر رو اضافه کنید یا جایگزین کنید ! کد: #public by : www.parsicoders.com منبع : www.parsiocders.com بدرود RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - D3v!lC0d3r - 05-30-2012 مرگ بر هرچی عربه ... ... :| شرمند اینجوری میگم، دلم پره ازشون -.- امین دامت گرمممممم کار باحالیه :w00t: RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - Ghoghnus - 05-30-2012 ممنون جالب بود!ققط یه مشکل اگه وی پی ان زدن چی؟یا ای پی عوض کردن چی؟ RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - Amin_Mansouri - 05-30-2012 معمولا عربا وی پی ان نمیزنن چون هیلتر نیست سایت هاشون خیلی هاشون عقلشون نیمرسه که بن شدن ! هیلتر شکن ها هم میشه بلاک کرد اما کار اشتباهی میشه اگر انجام بدم RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - analyze - 05-30-2012 امین جان سلـام از نظر خداوند همه انسانها با هم برابرند، و اگه چند تا عرب نفهم اشتباهی کردند، ممکن است چند تایی هم مخالفت کرده باشند دوم اینکه ممکن است بعضی از دوستان یا ایرانیان در کشورهای عربی حضور داشته باشند بنابراین باید دنبال راه حلهای دیگر بگردیم RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - Amin_Mansouri - 05-30-2012 حرف شما درسته اما نمیدونید چه بی احترامی ها کردند حتی گوگل بهش رشوه دادن و خلیج فارس هم حذف کردن نمیتونیم ساکت باشیم این یه اقدام کوچلو بود . به قوتش هم باید حالی به سایت های که دم از خلیج عرب میزنند بدیم. RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - parvin - 05-30-2012 من هم فکر میکنم کار درستی نباشه. به هر حال روشهای دیگه ای هم میشه برای برخورد باهاشون پیدا کرد. ولی به فکر ایرانی هایی باشید که تو یه کشور عرب زندگی میکنن. راستی تو کشور خودمون هم هستن اعرابی که از اسم خلیج فارس خوششون نمیاد. اونها رو چیکار میکنید؟؟ RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - Amin_Mansouri - 05-30-2012 (05-30-2012، 05:18 PM)parvin نوشته: راستی تو کشور خودمون هم هستن اعرابی که از اسم خلیج فارس خوششون نمیاد. اونها رو چیکار میکنید؟؟ من که ندیدم هیچی کسی که بخواد وطن و خاک و یا خلیج همیشه پارس رو بفورشه باهاش برخورد میشه RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - Ghoghnus - 05-30-2012 (05-30-2012، 05:18 PM)parvin نوشته: راستی تو کشور خودمون هم هستن اعرابی که از اسم خلیج فارس خوششون نمیاد. اونها رو چیکار میکنید؟؟اون ایرانی که از خلیج فارس خوشش نمیاد باید از یه جا دارش بزنی که روش نشه بگه اخ کجام! RE: بلاک کردن ورود اعراب به فروم و یا وب سایت شما - D3v!lC0d3r - 05-30-2012 من موافقم، تازه امین یه چیزی بهش وصل کن وقتی باز کردن سیستمشون منفجر شه... ... هر چی عربِ -.- |