• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: مشاوره خانواده
حالت موضوعی
#1
موضوعی که بسیار روشن می باشد این است که کمک از یک روانشناس مشاوره خانواده برای بسیاری از افراد جامعه مفید و لازم می باشد. اما حضور به کلینیک مشاوره خانوادهبرای بعضی افراد مشکلاتی را در بر دارد: مانند شرم حضور در مقابل یک غریبه و هزینه بالای آن و....
 
پاسخ
#2
ویژگی های دکتر روانشناس خوب
روانشناسی حرفه‌ای است که به سرعت در حال رشد است و همواره برای هر مراجع و هر مشکلی بهترین و مناسب ترین راه را مطابق شرایط وی ارائه میدهد . پس مشاوره روانشناس خوب باید ویژگیهای خاصی داشته باشد که در ادامه چند مورد از آنها را برای شما آورده ایم :
 
مهارت‌های ارتباطی: یک مشاوره خوب دارای مهارتهای ارتباطی و گفتاری عالی است و می‌تواند به طور موثر با گروه‌های مختلف افراد در زمان ها و مکان های مختلف به خوبی ارتباط برقرار کند.
 
دلسوزی: یک روانشناس محبوب بسیار دلسوز است و می‌تواند با درد و سایر مشکلات بیمار خود همدردی کند.  او می تواند بیماران را تسکین داده و به آن‌ها احساس راحتی را القا کند.
 
ثبات احساسی: یک مشاوره مفید دارای پایه عاطفی کامل است و می‌تواند استرس و آشفتگی‌های عاطفی افرادی را که با آن‌ها روبرو می‌شود را به آسانی تحت کنترل خود در آورد.
 
اخلاق: یک روانشناس خوب  دارای یک مجموعه ارزش‌های اخلاقی کامل است و جلسات خود با بیمارانش را به صورتی محرمانه نگه‌ می دارد. روان‌شناس بزرگ همچنین آگاه به این است  که کار او می تواند تأثیر قابل توجهی بر مردم داشته باشد و این مورد را در هنگام برخورد با دیگران، همواره مورد توجه قرار می‌دهد.
 
مهارت‌های بین فردی: یک روانشناس بزرگ دارای مهارت‌های بین فردی خوبی است و می‌تواند به خوبی با گروه‌های مختلف از مردم از  جمله همکاران و بیماران کار کند.
 
آگاهی از قوانین و مقررات: یک روانشناس با قوانین و مقررات دولتی که صنایع را کنترل می‌کند آشناست. او می داند که چگونه به صورتی حرفه‌ای در محدوده‌ی قانون کار کند.
 
ذهن باز: یک روانشناس بزرگ دارای ذهنی باز است و به همه‌ی افراد و موقعیت‌های متمایزشان احترام می‌گذارد.  او در برابر تحقیقات و روشهای جدید نیز دارای تفکری باز است تا حدی که ممکن است آرمان‌های خود را نیز به چالش بکشد.
 
صبر: یک روانشناس مناسب بسیار صبور است، هم در طول دوره‌های طولانی مدت تحقیقاتی  و هم در برابر بیماران. او می‌داند که زمان‌های زیادی بایستی  بگذرد تا نتایج قابل توجهی در کار بدست آید.
 
اعتماد به نفس: یک روانشناس دارای اعتماد به نفس بسیار بالایی است و می تواند به بیماران خود این اعتماد به نفس را الهام بخشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره روانشناس خانواده در تهران حتما مقالات خانه پزشکان را مطالعه کنید.
 
پاسخ
  


پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان