• 314 Vote(s) - 2.02 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سورس کد باز کردن پوشه از طریق ویندوز اکسپلور
#41
با کد زیر چک کن ببین اول فایل وجود داره یا نداره !
Code:
If Dir("C:\Test.txt") <> "" Then
Msgbox "File exists"
Else
Msgbox "File does not exist"
End If
  Reply
#42
داداش گل و عزیز و دانشمندم آقای امین منصوری درود
از اینکه این چند روزه شما را حسابی اذیت کردم شرمنده و امیدوارم که من را ببخشید .
مطمئناً شما جزء بهترین و خاص ترین دوستان من هستید و خواهید بود که نقش بزرگی در پیشرفت در زندگی دنیا و آخرتم داشتید .
من با این حال که رشته تحصیلیم برق بود ولی علاقه بسیار شدیدی به برنامه نویسی داشتم و حتی قبل از اینکه افتخار آشنایی با شما را داشته باشم در سالهای قبل چندین بار وی بی 6 را نصب کرده بودم ولی چون یک استاد خوب و گلی مثل شما را نداشتم حتی با خوندن کتابهای مختلف هم نتونسته بودم یاد بگیرم ، ولی شما گام به گام بنده را که یک (و) هم ار وی بی بلد نبودم جوری یاد دادید که بقیه راه را تونستم خودم برم و الان برنامه دلخواهم را بنویسم .
بازم ازتون بی نهایت سپاسگزارم و خبر خوشم اینه که تونستم اون برنامه ای که می خواستم با کمک خدا و دعای امام زمان و راهنمایی های شما و صبر و حوصله شما بنویسم .
مطمئن باشید که همیشه شما را در ثواب کار هایم شریک می دانم انشاالله .
و فکر کنم شما هم به این افتخار خواهید کرد که دانشتان را برای مولا صاحب الزمان بکار گرفتید ، و این افتخار بزرگی برای شما خواهد بود.
بینهایت از شما قدردان و سپاس گذارم .

اجازه میدید که اگر بازم مشکلی داشتم به شما مراجعه کنم ؟ که اگر این درخواست بنده را قبول کنید خیلی خوشحال می شود!

با افتخار و احترام

"پنام"
  Reply
#43
درود
اینجا فرومه و وظیفه من هم کمک کردن هست
سپاسگزارم از لطف شما بله شما تا هر ی سوال داشته باشید من جواب شما رو میدم.
باعث افتخاره پیشرفت کنید
به امید دیدار
  Reply
#44
شما نسبت به حقیر لطف دارید !
یک سوال دیگه داشتم "
من تو دستورات شرطی مشکل دارم !
اگه بخوام دستور به این شکل باشه که اگر درایو H موجود بود دستور (x) اجرا بشه اما اگه نباشه دستور (y) اجرا بشه ؟
تو این حالت دستور به چه شکلی می شه ؟
سپاسگزار
  Reply
#45
درود
لینک زیر برات یه پروژه جور کردم که میتونی لیست درایوهای موجود بر روی سیستم رو شناسایی کنی
لینک :
http://parsicoders.com/showthread.php?ti...n=lastpost
سوال هات رو توی همین تایپک بپرس
به امید دیدار
  Reply
#46
سپاسگزارم از کدهایی که نوشین
من یه همچین کدی میخوام اما با یه تغییر کوچولو
میخوام یه پوشه متغییر رو باز کنم اما این خیلی راحته ولی مشکل جایی هست که میخوام ادرس پوشه رو از یه فایل تکست یا لیبل بگیره

یعنی ادرس فولدر رو تو یه تکست باکس بنویسیم بعد با زدن اون دکمه فولدر باز بشه
سپاسگزار میشم کمک کنید
  Reply
#47
سپاسگزارم دوستان

یکم سرو کله زدم پیدا شد


 
  Reply
#48
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/...um=msbuild
  Reply
#49
بازم من اومدم
در مورد پوشه ها یکم سر و کله زدم و یطورای حل شد
اما الان مشکل بنده اینه کهادرس باید حتما داخل یه تکتس باکس نوشته بشه و اگر کپی و یا پیست یا همپین چیزی باشه نمیشه بازش کرد و فقط باید با صفحه کلید نوشته بشه

آیا راهی به ذهتون میرسه ؟

فکر کنم ایراد رو پیدا کردم اونم نام پارسی ÷وشه ها هست
پوشه های انگلیسی رو بدون مشکل باز میکنه اما پوشه های پارسی رو نه میشه کاریش کرد ؟
  Reply
#50
درود
متاسفانه ویژوال بیسیک 6 یونیکد رو پشتیبانی نمیکند.
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  دانلود 18 سورس کد اموزشی پایتون Amin_Mansouri 4 10,905 08-05-2017، 10:18 PM
Last Post: fosil89
  سورس ماشین حساب در پایتان Anarchy 1 4,336 07-04-2015، 10:26 AM
Last Post: jdp8rj
  نمایش سورس وب سایت Anarchy 1 3,886 12-02-2014، 03:46 PM
Last Post: nimaarek
  سورس کد پورت اسکنر ( پایتون) Amin_Mansouri 1 5,561 09-28-2014، 09:08 PM
Last Post: Anarchy
  برعکس کردن متن در پایتان Anarchy 0 2,949 09-28-2014، 12:21 AM
Last Post: Anarchy
  سورس کد ساخت اعداد و حروف تصادفی Amin_Mansouri 0 7,542 10-13-2011، 01:32 PM
Last Post: Amin_Mansouri

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './pxramin_parsii/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('1030')