• 318 Vote(s) - 2.02 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سورس کد باز کردن پوشه از طریق ویندوز اکسپلور
#21
درود
واقعا دستتون درد نکنه !
امروز رفتم یک ویژوال بیسیک 6 گرفتم و نصب کردم اما بازم چیزی سر در نیاوردم . حتی پروژه های شما راهم با هاش باز کردم تا شاید چیزی بفهمم ولی باز هم بی فایده بود . ولی خسته نمی شم شما هم کمکم کنید راه می افتیم انشاالله !
آخه از خود تعریف کردنی نباشه من پسر خیلی خیلی باهوشیم .
شما یک کتاب واقعا خوب که یک آدم کاملا مبتدی که هیچ چیزی از ویژوال سر در نمی یاره و تازه می خواد یاد بگیره سراغ دارین تا من بخرم .
دستورتون را تو وی بی نوشتم کار کرد سپاسگزار !
حالا اگه بخوام دو تا فایل را به ترتیب باز کنه چی جور می شه؟
مثال :
اول بابیلون را اجرا کنه بعد داخل فرم یک دکمه open باشه که اگر فشار داد winrar را اجرا کنه؟
C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Babylon.exe
C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe


البته به تر تیب نه هم زمان
خیلی خوشحالم
گفتم به شما که دوستی با شما برای من یک افتخاره
اولین برنامه موفق وی بی عمرم را همین الان با کمک شما نوشتم
باور کنید خیلی خوشحالم
همون سوالی را که از شما پرسیدم خودم نوشتم (البته با کمک شما)
خدا شما را حفظ کنه .
براتون همین الان دعا کردم .
  Reply
#22
درود
برای اموزش ویژوال بیسیک به لینک زیر سر بزنید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=1125

یه باتن روی فرم بزارید و 2 کلیک کنید و این دستورات رو بنویسید :

Code:
Shell ("C:\Program Files\Babylon\Babylon-Pro\Babylon.exe"), vbNormalFocus
Shell ("C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe"), vbNormalFocus
  Reply
#23
از اینکه قبول زحمت کردین و استادبنده شدین خیلی سپاسگزار و سپاس گذارم من هم قول می دهم که مطالبی که از شما یاد می گیرم در راه خوب و خدا پسندانه استفاده کنم تا شما هم از صوابش بهره مند شوید .

حالا یه سوال دیگه :
اگه بخوام با زدن یک باتن فقط درایو یا فلش H باز بشه ، دستورش چطوری می شه ؟

البته تورو خدا از اینکه خرد خرد سوال می پرسم از دستم کلافه نشید ها
چون می خوام خوردم یاد بگیرم .
لطفا کمی حوصله کنید
همانطوری که تا الان حوصله کردید .
من یک کتاب ایبوک آموزش اولیه وی بی 6 را خوندم بنا براین با اصول اولیه یه کوچولو آشنا شدم.!
  Reply
#24
درود
یه باتن بزار روی فرم این کدها رو بنویسید :
Code:
Private Sub Command1_Click()
Drive = "H:"
Shell ("explorer " + Drive), vbNormalFocus
End Sub
  Reply
#25
باز نکرد ظاهرا مشکل داره ؟
یه بار خودتون امتحان کنید!
نمی دونم فرق کنه یا نه
ویندوز من سون است 7
اگه نوع ویندوز فرق بکنه یه کدی باشه که به نوع ویندوز حساس نباشه !
  Reply
#26
تست کردم
درایو h اگر باشه اجراش میکنه
این کدو داخل فرمت بنویس و اجرا کن ببین باز مشکل داری؟
Code:
Private Sub Form_Load()
Drive = "H:"
Shell ("explorer " + Drive), vbNormalFocus
End Sub

پایه برنامه نویسیتون رو قوی کنید.
  Reply
#27
باز امتحان کردم ولی باز نشد .
البته درایو نیست ها یک فلشه که به USB وصل کردم به اسم H میشناسه !
به هنگام اجرای فرم از وی بی این پیغام را می ده :
compile error
variable not defined
وی بی خودش این قسمت را زرد می کنه :
Private Sub Form_Load()
و این کلمه را آبی رنگ می کنه Big Grinrive
  Reply
#28
میگه براش متغییر تعریف نکردی
اینجوری میشه :
Code:
Private Sub Form_Load()
Dim Drive As String
Drive = "H:"
Shell ("explorer " + Drive), vbNormalFocus
End Sub
  Reply
#29
دستت درد نکنه ؟
انشالله خدا عمر با عزت بشما بده!
کار کرد !
و مهمتر از اون اشکال کارم را فهمیدم!
فکر کنم دیر وقته
از اینکه تا این موقع شب مزاحمتون شدم معذرت می خوام و ازتون سپاسگزارم!
شبتون بخیر!
  Reply
#30
درود صبح جمعه زیباتون بخیر
یک سوال دیگه :
اگه بخوام یه فایلی را با پسوند EXE.* را مثلا با آدرس زیر پاک کنم دستوری را در وی بی باید به چه شکلی بنویسم .
H:\*.exe
و اگه بخوام یک فایل دیگه برای مثال با inf.* را بعد از اجرای دستور بالا هم پاک کنه
(یکی بشکل به ترتیب و یکی بشکل همزمان)
سپاسگزارم!
اتفاقا من همون کتاب آموزشی آقا میثم .م را خوندم که قبلا داشتم .
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  دانلود 18 سورس کد اموزشی پایتون Amin_Mansouri 4 10,905 08-05-2017، 10:18 PM
Last Post: fosil89
  سورس ماشین حساب در پایتان Anarchy 1 4,336 07-04-2015، 10:26 AM
Last Post: jdp8rj
  نمایش سورس وب سایت Anarchy 1 3,886 12-02-2014، 03:46 PM
Last Post: nimaarek
  سورس کد پورت اسکنر ( پایتون) Amin_Mansouri 1 5,561 09-28-2014، 09:08 PM
Last Post: Anarchy
  برعکس کردن متن در پایتان Anarchy 0 2,949 09-28-2014، 12:21 AM
Last Post: Anarchy
  سورس کد ساخت اعداد و حروف تصادفی Amin_Mansouri 0 7,542 10-13-2011، 01:32 PM
Last Post: Amin_Mansouri

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './pxramin_parsii/mybb_threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO mybb_threadviews (tid) VALUES('1030')