(07-08-2012، 03:23 PM)Amin_Mansouri نوشته:ممنون، این روش رو بلد بودم، ولی این روش مخصوص عکس هایی هست که خیلی بزرگن و تو صفحه جا نمیشن، با اسکرول عادی خیلی فرق داره، اگه روشی واسه اسکرول عادی عکس (عکسی که داخل خود برنامه باشه، نه از مموری کارت) پیدا کردید حتما خبرم کنید(07-07-2012، 01:02 PM)smfazel نوشته: یه سوالیه سمپل میزارم :
من یه ایمیج ویو دارم که عکسی که براش گذاستم از لحاظ طولی بزرگ هست
حالا چطوری میتونم به عکس قابلیت اسکرول عمودی فقط اضافه کنم؟
میتونی یه کار بهتر کنی عکس روبخون بد ریساز کن (یه سمپل میزارم )چون امکان داره سایز عکس خیلی بزرگ باشه
عکس رو بخون بارگزاری کن و به صورت موقت یه جا دیگه ریسایز کن .
این نمونه کد هم کمکت میکنه :
کد:Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Dim b As Bitmap
b = ResizeBitmap(LoadBitmap(File.DirAssets, "image1.jpg"), 20, 20)
Dim out As OutputStream
out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "1.jpg", False)
b.WriteToStream(out, 100, "JPEG")
out.Close
End Sub
Sub ResizeBitmap(original As Bitmap, width As Int, height As Int) As Bitmap
Dim new As Bitmap
new.InitializeMutable(width, height)
Dim c As Canvas
c.Initialize2(new)
Dim destRect As Rect
destRect.Initialize(0, 0, width, height)
c.DrawBitmap(original, Null, destRect)
Return new
End Sub
ممنون
(07-08-2012، 01:33 PM)saidgta نوشته: کسی نیست اینجا جواب بده؟این کار خیلی راحت هست
من می خوام یه webview بذارم که 100 درصد صفحه ی گوشی رو بگیره. یعنی کل صفحه رو پر کنه و محتویات داخل وب رو از نظر عرضی 100 درصد کنه. ولی برای عمودی اسکرول داشته باشه و رزولیشن صفحه ی گوشی هم مهم نباشه.
میشه یکی کمک کنه؟
کافیه در پنجره دیزاینر به تب دیزاینر اسکریپت بری و کد های زیر رو وارد کنی:
نقل قول:WebView1.Height=100%yبدیهی که به جای WebView1 باید اسم وب ویو خودت رو وارد کنی
WebView1.Width=100%x
شرح کد:
با کد اول شما به برنامه دستور دادی که طول وب ویو 1 رو برابر با صد درصد y قرار بده، یعنی صد در صد صفحه رو از لحاظ افقی پر کنه
با کد دوم شما به برنامه دستور اول رو منتها اینبار در مورد طول میدی یعنی طول صفحه صددر صد پر بشه
در مورد اسکرول اطلاعی ندارم
توجه کن که تب دیزاینر اسکریپت در ورژن های قدیمی برنامه وجود نداره، من از ورژن 1.9 استفاده میکنم، در ورژن 1.5 که قبلا داشتم این تب نبود