12-14-2017، 11:24 AM
مکانیسم تولیدچربی فاضلاب و لزوم استفاده از چربی گیر:
چربی گیر ثقلی برای جمع آوری چربی های نامحلول ، موجود در فاضلاب آشپزخانه بکار میرود. این چربی ها در اثر مصرف روغن های گیاهی و حیوانی در تولید و طبخ غذا، تولید شده و هنگام شستشوی ظروف و تجهیزات پخت، تحت عنوان فاضلاب وارد سیستم دفع فاضلاب می شود.
این چربی ها به علت ساختار مولکولی پیچیده و سنگین، به سختی در مسیر لوله حرکت کرده و به جداره های چاه یا لوله های انتقال فاضلاب چسبیده و سبب انسداد و گرفتگی لوله و گرفتگی چاه جذبی دفع فاضلاب می شوند. این چربی ها توسط سیستم چربی گیر ثقلی، طراحی شده برای جمع آوری چربی های ثقلی فاضلاب، جمع آوری شده و به علت اختلاف دانسیته، در سطح مخزن تجمع پیدا می کنند و از جریان اصلی فاضلاب، جدا می شوند. چربی گیر ثقلی API توانایی حذف چربی های محلول فاضلاب را نداشته ولی چربیهای نامحلول را تا راندمان 90 درصد، جدا می نماید. این چربی گیر برای استفاده در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی، مناسب می باشد.
مکانیسم عملکرد:
این چربی گیر شامل یک مخزن، به ظرفیت تولید فاضلاب روزانه رستوران می باشد. مکانیسم عملکرد دستگاه بر اساس زمان ماند 24 ساعته طراحی شده است. این مخزن بصورت دفنی بوده و برای دسترسی و تمیزکاری، دارای دو دریچه بازدید می باشد. این مخزن توسط صفحات جداگر داخلی به دو مخزن تقسیم داخلی تقسیم می شود. با ورود فاضلاب از قسمت بالای مخزن اول، مخزن پر شده و با افزایش فاضلاب ورودی، توسط فضای خالی میان جداگر، فاضلاب به قسمت دوم مخزن وارد می شود. آشغال ها و مواد سنگین فاضلاب آشپزخانه، وارد سبد آشغالگیر شده و به علت سنگین بودن و بالا بودن دانسیته نسبت به آب، در کف مخزن تجمع می یابد. چربی های نامحلول فاضلاب به علت سبک بودن و دانسیته پایین، در بالای مخزن به دام افتاده و فیلم نازکی از چربی را در سطح بالایی مخزن اول ایجاد مینمایند. با افزایش کارکرد دستگاه، ضخامت لایه چربی افزایش یافته که باید توسط اوپراتور جمع آوری و تمیز گردد.
نیمه دوم مخزن، ظرفیت نهایی مخزن را تشکیل می دهد که با افزایش دبی فاضلاب ورودی، کم کم پر می شود. فاضلاب ورودی در لحظه 0.00 در نهایت پس از 24 ساعت از دستگاه خارج شده و زمان ماند 24 ساعته تامین خواهد شد.
نیمه دوم مخزن دارای پساب زلال و شفاف بوده که قابل تخلیه به شبکه فاضلاب شهری یا چاه جذبی می باشد. انتخاب و طراحی ظرفیت چربی گیر بر اساس ظرفیت پرس غذای رستوران، می باشد.
چربی گیر ثقلی برای جمع آوری چربی های نامحلول ، موجود در فاضلاب آشپزخانه بکار میرود. این چربی ها در اثر مصرف روغن های گیاهی و حیوانی در تولید و طبخ غذا، تولید شده و هنگام شستشوی ظروف و تجهیزات پخت، تحت عنوان فاضلاب وارد سیستم دفع فاضلاب می شود.
این چربی ها به علت ساختار مولکولی پیچیده و سنگین، به سختی در مسیر لوله حرکت کرده و به جداره های چاه یا لوله های انتقال فاضلاب چسبیده و سبب انسداد و گرفتگی لوله و گرفتگی چاه جذبی دفع فاضلاب می شوند. این چربی ها توسط سیستم چربی گیر ثقلی، طراحی شده برای جمع آوری چربی های ثقلی فاضلاب، جمع آوری شده و به علت اختلاف دانسیته، در سطح مخزن تجمع پیدا می کنند و از جریان اصلی فاضلاب، جدا می شوند. چربی گیر ثقلی API توانایی حذف چربی های محلول فاضلاب را نداشته ولی چربیهای نامحلول را تا راندمان 90 درصد، جدا می نماید. این چربی گیر برای استفاده در رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی، مناسب می باشد.
مکانیسم عملکرد:
این چربی گیر شامل یک مخزن، به ظرفیت تولید فاضلاب روزانه رستوران می باشد. مکانیسم عملکرد دستگاه بر اساس زمان ماند 24 ساعته طراحی شده است. این مخزن بصورت دفنی بوده و برای دسترسی و تمیزکاری، دارای دو دریچه بازدید می باشد. این مخزن توسط صفحات جداگر داخلی به دو مخزن تقسیم داخلی تقسیم می شود. با ورود فاضلاب از قسمت بالای مخزن اول، مخزن پر شده و با افزایش فاضلاب ورودی، توسط فضای خالی میان جداگر، فاضلاب به قسمت دوم مخزن وارد می شود. آشغال ها و مواد سنگین فاضلاب آشپزخانه، وارد سبد آشغالگیر شده و به علت سنگین بودن و بالا بودن دانسیته نسبت به آب، در کف مخزن تجمع می یابد. چربی های نامحلول فاضلاب به علت سبک بودن و دانسیته پایین، در بالای مخزن به دام افتاده و فیلم نازکی از چربی را در سطح بالایی مخزن اول ایجاد مینمایند. با افزایش کارکرد دستگاه، ضخامت لایه چربی افزایش یافته که باید توسط اوپراتور جمع آوری و تمیز گردد.
نیمه دوم مخزن، ظرفیت نهایی مخزن را تشکیل می دهد که با افزایش دبی فاضلاب ورودی، کم کم پر می شود. فاضلاب ورودی در لحظه 0.00 در نهایت پس از 24 ساعت از دستگاه خارج شده و زمان ماند 24 ساعته تامین خواهد شد.
نیمه دوم مخزن دارای پساب زلال و شفاف بوده که قابل تخلیه به شبکه فاضلاب شهری یا چاه جذبی می باشد. انتخاب و طراحی ظرفیت چربی گیر بر اساس ظرفیت پرس غذای رستوران، می باشد.