• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: رابطه بازیهای رایانه ای با درمان سرطان
حالت خطی
#1
محققان دانشگاه استنفورد و HopeLab به این نتیجه دست یافته‌اند بازی Re-Mission- ماموریت دوباره – که یک بازی ویدئویی درباره کشتن سلول‌های سرطانی است، بخش‌هایی از مغز را که هنگام انجام بازی تحریک می‌شوند، فعال می‌کند.
Cnet نوشت: در بازی ویدوئویی ماموریت دوباره، بازیکنان هدایت یک روبات میکروسکوپی به اسم Roxxi را در دست می‌گیرند و Roxxi درون بدن بیماران سرطانی ساختگی حرکت کرده و سلول‌های سرطانی آنها را منفجر می‌کند.
مطالعه جدیدی با استفاده از اسکن MRI ده‌ها نفر از میان بازیکنان و تماشاگران این بازی به طور تصادفی انجام شد نشان داد که مدارهای محرک مثبت مغز افرادی که در بازی شرکت داشتند فعال‌تر شده در حالی که هیچ افزایش فعالیتی در مغز آنها که صرفا تماشاگر بازی بودند دیده نشده است.
برایان نوتسون ، استاد روانشناسی و علم اعصاب دانشگاه استنفورد و نویسنده مقاله‌های new data در خبرها گقته بود: یافتن یک ارتباط مستقیم بین بازی‌های ویدونویی و تحریک مدارهای عصبی مغز مرحله‌ای کلیدی در ساختن ابزارهایی مبتنی بر بازی‌های ویدوئویی است که الهام بخش رفتارهای مثبت و بهبود سلامتی است. نوتسون به همراه محققان HopeLab، یک بنیاد غیر انتفاعی که هدفش توسعه محصولاتی است که تاثیرات مثبت بر روی سلامت بدن بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن دارد، تاثیرات بازی ماموریت دوباره را بر روی مغز به آزمایش گذاشت. یافته‌های آنها هفته در مجله PLoS ONE منتشر می‌شود.
مطالعات این گروه بر مبنای تحقیقاتی که قبلا انجام شده و ارتباطی مستقیم را بین فعالیت‌های مدارهای پاداش در مغز و درمان‌های آنتی بیوتیکی و شیمیایی نشان می داد ، پایه ریزی شد.
در این مطالعه، اسکن‌های MRI مغزی نشان داد که مدارهای پاداش مثل کادیت، پوتامن و هسته اکومبنس؛ هنگامی که فرد در حال بازی کردن با ماموریت دوباره بود فعال می‌شوند اما این اتفاق وقتی که فرد تنها تماشاگر منفعل بازی است یا در حال استراحت است رخ نمی دهد.
محققان به این نتیجه دست یافتند که مدارهای عصبی مسولیمبیک با یک بازی واقعی فعال می‌شوند نه با تحریک حسی که وقتی از عده‌ای می‌خواهیم تماشاگر بازی باشند رخ می دهد.
به گزارش خبرآنلاین استیو کال، یکی دیگر از همکاران نویسنده و معاون رئیس بخش تحقیقات و توسعه HopeLab و استاد پزشکی دانشگاه کالیفرنیای شهر لس آنجلس در این باره گفت: HopeLab این یافته‌ها را برای کار کردن روی نسل جدیدی از بازی ماموریت دوباره به کار می‌گیرد تا شاید راهی برای درمان بیماران جوان سرطانی بیابد.
بازی ماموریت دوباره یک بازی رایگان است تنها بر روی فرمت‌های CD یا DVD و فقط برای ویندوز قابل استفاده است.

منبع : پارسیک
باید حرف زورو نشنوم کر شم فقط -- تو نه رفیق ریگی نیست به کفشم نترس

 نه ، نه من تروریست نیستم -- من رو کاغذ می بازم ولی تئوری نیستم

باید دردای دلمو و تو دلم چال کنم -- تا چشمای من یه روزی  یهویی خیس  شن
 
پاسخ
  


پیام‌های این موضوع
رابطه بازیهای رایانه ای با درمان سرطان - توسط Kei armin - 03-24-2012، 10:28 PM

موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  در رابطه با gta aleas 0 2,759 06-23-2014، 11:31 AM
آخرین ارسال: aleas
  ۲ بازی رایانه‌ای ایرانی به نمایشگاه ۲۰۱۳ E3 راه یافت DoomLord 0 3,029 06-17-2013، 09:03 PM
آخرین ارسال: DoomLord

پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان