مدیر کل سایت
موضوعها: 1,610
اعتبار:
158
یه سری بخش های اضافی فروم حذف شدن
مثلا یک بخش برای سخت افزار لینوکس بود یک بخش هم سخت افزار ویندوز مسائل مربوط به درایورها و ....
توی بیشتر فروم ها که میرفتم واقعا بخش های بیخود شاید سالی یک بار توی این بخش ها یک پستی میدیدم
یه سری از مطالب دوستان دوستان در مکان مناسب پست دادن (خودم امروز جا به جاشون میکنم)
بیشتر موضوعات تایپک ها سازماندهی میشن و صفحه اصلی فروم رو زیبا تر میکنم.
و بخش های دیگر اضافه میکنم که کاربران راحت تر باشن و همچنین توضیحات فارسی اضاف میشن
بیشتر بخش ها زیر یک بخش دیگر قرار میگیرن مثلا نرم افزار لینوکس و ویندوز زیر شاخه software میشن اینجوری حجم صفحه اصلی فروم کمتر میشه زیبا تر میشه و سرعت باز کردن فروم هم یه خرده بیشتر میشه
به امید موفقیت هر چه بیشتر فروم
کاربر 2 ستاره
موضوعها: 56
اعتبار:
13
دستتون درد نكنه به خاطر انجمن خوبي كه دارين
مدیر ارائه نرم افزار
موضوعها: 195
اعتبار:
15
عالیه.به نظرم فوق العاده است که طراحی سایت تغییر پیدا کنه. یک سوالی مثلا یکی که مدیر بخش software هست. که مثلا نرم افزارهای موبایل میذاره الان با وجود اینکه شما میگید نرم افزار لینوکس و ویندوز زیر مجموعه اون بشه تکلیف چیه؟؟
بعد یک سوال دیگه داشتم که من برای بخش اندروید که نرم افزار میزارم.یکدفعه پشت سرهم میزارم که بعد توی ارسالهام میبینم تغییر نمیکنه.مگه محدودیت زمانی برای ارسال در یک موضوع وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی وقت بود میخواستم سوال کنم.
زندگی شهد گل است زنبور روزگار میمکدش....
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
01-25-2012، 11:15 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-25-2012، 11:35 PM توسط Amin_Mansouri.)
یسلام
یه دانلود سنتر توی بخش موبایل داریم که نرم افزارهای موبایل میره تو اون قسمت
نرم افزارهای مربوط به ویندوز و لینوکس مربوط به پی سی هستن و ربطی به بخش موبایل ندارن
و سوال اخر :
مشکل از کش ای اس پی شما هست.
اگر تغیری احساس نکردید دکمه cRTL + f5 رو با هم فشار بدید مشکل برطرف میشه
دوستان هم سعی کنن پست مربوطه رو در بخش خود بزنند (دوستان سعی کنند بیشتر پست های در مورد نرم افزار موبایل سخت افزار برنامه نویسی هک و موارد تو این زمینه بدن زیاد به بخش ازاد گیر ندین)
به امید دیدار
مدیر ارائه نرم افزار
موضوعها: 195
اعتبار:
15
من که به موارد دیگر گیر نمیدم.
اقا منظورم رو نفهمیدید من گفتم که مثلا الان مطلب گذاشتم.برام یک ارسال حساب میشه اما بعد دوباره روی کلمه پاسخ جدید کلیک می کنم و مطلب میزارم برام ارسال محسوب نمیشه.
یک سوال دیگه چرا محدودیت تعداد عکس برای هر پست در نظر گرفته شده؟؟؟؟؟!!11
زندگی شهد گل است زنبور روزگار میمکدش....
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
سلام
محدودیت هست اون از سیستم mybb هست.
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
درود
با عرض پوزش کاربران یه مدت کوتاهی فروم از دسترس خارج میشود.
علت از دسترس خارج شدن فروم بخاطر مسائل امنیتی در mybb و اپدیت ان به نسخه جدید تر هست.
موفق باشید
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
بخش هک و امنیت یه سری بخش ها ایجاد کردم که کاربران راحت تر به بخش و تایپک مورد نظر خود برسنند.
و همچنین بخش بازی ایجاد کردم چون تایپک های بازی چند تا ایجاد کردم و xbox خریدم یاد بهش مشغولم دیگه تصمیم گرفتم یه بخش بازی هم ایجاد کنم.
بدرود